Roxette tänas publikut mäletamist väärt õhtu eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roxette Tallinnas
Roxette Tallinnas Foto: Jelena Rudi


Eestlased jõudsid lõpuks Roxette’i ära oodata. Märtsis Tallinnas toimuma pidanud kontserdile maailmaturnee «Charm School – World Tour» raames leiti tookord kiirelt uus kuupäev ning sündmus toimuski 18. juulikuu kuupäeval Saku Suurhallis.

Suhtlusportaalides olid liikvel naljad, et ehk oleks bändi soojendaja Koit Toome nõus ka peaesineja asemel üksinda üles astuma, juhul kui ka seekord midagi nihu peaks minema. Õllesummeril Toome juba teatavasti The Cranberriest pealaval asendas. Mingeid suuremaid vahejuhtumeid aga õnneks seekord ette ei tulnud.

Kahju on vaid nendest välismaalastest, kes olid märtsis toimuma pidanud kontserdipileti pool aastat ette ostnud, kuid niigi liigselt tehtud kulutused neid uuesti Euroopa 2011. aasta kultuuripealinna tagasi ei toonud.

Bändi kontsert oli sümpaatne ja kõik lubatud hitid said publikuni toodud. Koos kahe pausiga kestis kontsert kokku pea kaks tundi. Planeeritud kuuest lisaloost tulid esitamisele viis. Ära jäeti pärast teist pausi esimesena kõlama pidanud «Way Out».
Kitarrist Christoffer Lundquist põhjendas seda lihtsalt liigse palavuse ja hapniku puudusega. Seda oli näha, sest enne teisele pausile minekut kõlanud hiti ajal «The Look» läks mees ka ise veidi ilmselt väsimusest ja tähelepanematusest jalust nõrgaks ning prantsatas millegi taha takerdudes põlvili.

Palav oli seal tõesti, kontsert läks täismajale ning live-bändi liikmed end tagasi ei hoidnud.

Vaieldamatult kõige särtsakam tegelane laval oli taustavokaali laulnud ja tamburiini seltsis end hästi tundnud lahedate punaste lokkide ja neoonkollaste ketsidega Helena Josefsson. Musta seelikusse ja läbikumavasse pluusi riietatult säras ta läbi kogu kontserdi – püsimatult ringi kareldes jätkus teda lihtsalt igale poole. Kogu laval olnud bändist jaksas just tema kõige enam üles ja alla hüpata ning publikut üles kütta. Tõeline energiapall!

Pärast kontserti edastas Josefsson Per Gessle filmitud videotervituses oma tänu kohale tulnud publikule, soovides tänada absoluutselt igat inimest. «Te aitasite meid väga palju. Ja ma mõtlen seda päriselt!»

Per Gessle pani oma tänu kirja bändi ametlikul Facebooki lehel. Kasutades äsja kogetu kohta sõnu nagu imeline, plahvatuslik, super jne. Mees tänas publikut hea vastuvõtu ja mäletamist väärt õhtu eest ning ütles, et nad sooviksid väga tagasi tulla.

Eestis tulid esitamisele alljärgnevad lood:

«Dressed for Success», «Sleeping in My Car», «The Big L», «Wish I Could Fly», «Only When I Dream», «She’s Got Nothing On But …», «Perfect Day», «Things Will Never Be the Same», «It Must Have Been Love», «Opportunity Nox»,«7Twenty7», «Fading Like a Flower», «Silver Blue», «How Do You Do!», «Dangerous», «Joyride» .

1. paus
«Watercolours In The Rain», «Spending the Time», «The Look»

2. paus
«Listen To Your Heart», «Church of Your Heart»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles