Playboy Lilit: Veigoga abiellumine oli suur viga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veigo Kaareti tõehetk on läbi.
Veigo Kaareti tõehetk on läbi. Foto: Kanal 2

Selle nädala Kroonikas annab avameelse intervjuu saates «Tõehetk» kuulsust kogunud 21-aastane Playboy jänkuna töötav Lilit Kaaret.

«Kahtlesin abiellumises juba oma pulmapäeva hommikul,» pihib blond kaunitar Kroonikale. «Tundsin, et kõik on väga vale, väga vale.»

Siiski ei julgenud Lilit oma kõhklustest vanematele rääkida, sest nood olid kõige eest juba maksnud. Samas tunnistab näitsik, et kõigest hoolimata oli pulmapidu kaunis. Pidu peeti Olustvere lossis kaheksakümnele külalisele.

Lilit kohtus Veigoga, kui oli viisteist. Rasedusest sai teada nädal enne oma kaheksateistkümnendat sünnipäeva. Kokku koliti alles pärast abiellumist.

«Uudis, et olen rase tuli mulle nagu välk selgest taevast ja oli minu jaoks täielik šokk,» tunnistab Playboy jänku ning lisab, et see oligi tegelik põhjus, miks Veigoga kiirelt abieluranda purjetati.

Tänaseks on paar lahutatud. 21-aastane Lilit naudib noore ja vaba inimese rõõme täiel rinnal. Lilit kahetseb vaid üht: seda, et Veigo pole teda kunagi tõeliselt armastanud.

Väike Angely elab aga praegu isa juures, sest Veigo suudab lapsele rohkem pakkuda kui Lilit. Neiul pole püsivat töökohta ja haridustee vajab samuti käimist.

Lilit on nüüdseks enda kõrvale ka uue noormehe leidnud, kuid suhe on veel õrnas staadiumis ja seepärast ei soovi tütarlaps sellest lähemalt rääkida.

Liliti tuttavate sõnul on Playboy jänkuna taskuraha teenival tegusal neiul plaanis peatselt siiski tööle hakata ühes meelelahutusportaalis ilma- ja horoskoobitüdrukuna ning tulevikus saada kuumemaks seltskonnastaariks kui endine ilmatüdruk Liis Lass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles