Selle suve ainuke rannapidu Saaremaal!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle suve ainuke rannapidu Saaremaal!
Selle suve ainuke rannapidu Saaremaal! Foto: Rannapidu.ee

Sellel suvel on mitmed rannapeod ära jäänud või  edasi lükkunud, kuid üks tõeline rannapidu on siiski tulekul. 23. juulil toimub Saaremaal, kaunis Mändjala rannas suur Saaremaa Rannapidu.

Pidu toimub otse rannaliival, pealaval toimuvat on võimalik jälgida isegi kaldavees ennast jahutades. Lisaks pealavale on avatud suur peotelk, kus leiab aset vahupidu. Samuti on avatud erinevad atraktsioonid ja toimuvad mitmed mängud ning võistlused. Õhtu jooksul astub lavale 15 artisti ja dj-d nii Eestist kui välismaalt ning lisaks vürtsitab üritust salapärane televisioonist tuntud päevajuht.

Mändjala asub Saaremaal Kaarma vallas Mändjala külas, mida sobivad iseloomustama mere kohin ja maaliline männimaastik ning kaunis rand. Mändjalas on võimalik nii telkida kui rentida kämpingut- omale koha peaks leidma igaüks, sest territoorium on suur.

Mandrilt tulijad peaksid praamipiletid ette ära broneerima, et suve ainukest rannapidu mitte maha magada!

Rannapeo väravad avatakse Mändjalas 23. juulil kell 16 ning pidu lõppeb on 24. juuli hommikul.

Lisainfot vaata www.rannapidu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles