Linda kauplusest leiab endale koti iga pereliige

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel

Viljandi kesklinnas Mainori keskuse maja esimesel korrusel asuvast Linda poest peaks isegi kõige nõudlikuma maitsega klient leidma endale meelepärase koti.

Viljandis avas pood uksed veebruaris ning omanik Urmas Laane sõnul on sel läinud üsna hästi. «Naistele on ilus käekott ju tähtis,» muheles ta. «Usun, et meie poest leiab endale sobiliku igas eas klient,» tõdes Laane.

Õrnemast soost klientide rõõmuks on müügil rikkaliku tooni- ja materjalivalikuga tooteid. Range ja klassikaline kott sobib tööle minekuks, värviline mahukas kott rannaasjade jaoks ning eri suuruses kohvrid passivad mõistagireisimiseks.

See, kellel seisab ees peole minek, leiab oma tualeti juurde roosimustrilise või pärlitega tikitud kotikese. Valik on suur ja kirev.

«Teiste hulgas on meie kauplustest etenduste tarbeks edevaid peokotte ostnud Eesti Draamateatri kostümeerijad,» avaldas Laane.

Meestel ei maksa lasta end kirevast käekotimaailmast kohutada, sest mõeldud on neilegi. Nimelt on poes müügil dokumendimappe, portfelle, reisikotte ja mitmesuguseid rahakotte. «Meie Tallinna poodide klientide hulka kuuluvad isegi ministrid,» ütles Laane.

Ka pisemad pereliikmed leiavad poest endile meelepärast. Neile valmistavad rõõmu erksavärvilised selja- ja sussikotid, millelt ei puudu multifilmimaailmast tuttavaks saanud tegelaste pildid. Kuigi kooliaasta algus on veel kaugel, tasub meelde jätta, et uue ranitsa leiab koolijüts just sealt.

Linda kaupluste tootenimekirjast leidub selliseidki trendikaid kotte, millega on mugav kaasa võtta väike neljajalgne sõber.

Lettidel on ka moekaid vöösid ja rihmu ning salle ja rätikuid. Et sügisilmadeks valmis olla, saab osta endale kindad ja vihmavarju.

Viljandi kauplus ootab kundesid esmaspäevast reedeni kella 10—18 ja laupäeval kella 10—15. Pühapäev on puhkepäev.

Linda kaubamärgi esinduskauplusi on 13 ja need asuvad kümnes linnas. Suure tootevalikuga saab tutvuda ka internetis aadressil lindakauplus.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles