Anna-Liisa Supp ja Sofia Rubina alustavad heategevuslikku jõulutuuri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Rubina.
Sofia Rubina. Foto: Liis Treimann

Käesoleva aasta mahukaimal jõulukontsertide sarjal esinevad eelmise aasta superstaari-saate finalist Anna-Liisa Supp ja jazzlaulja Sofia Rubina.




«Südamele südamest» kontserdid toimuvad kolmeteistkümnes Eestimaa kirikus 2.–14. detsembrini. Tuuriga toetatakse südamehaigeid lapsi ning nende vanemaid läbi Eesti Laste Südameliidu.

Kontsertidel esitatakse nii jõululaule kui ka solistide omaloodud teoseid jazzilikus võtmes. Lisaks Suppile ja Rubinale musitseerivad kirikutes teenekad saksofonistid Villu Veski ja Siim Aimla, Raun Juurikas klahvpillidel ning Hele-Riin Uib löökpillidel.

Eesti Laste Südameliidu president Stella Kallisaar loodab, et suurprojektiga õnnestub koguda piisavalt raha, et aidata abivajajaid südamehaigeid lapsi ning nende vanemaid üle Eesti.

Kontsertsarja üks soliste ja korraldajaid Anna-Liisa Supp usub kontsertsarja ideesse ning loodab, et publiku abiga tehakse heategu, mis tähendab palju abivajajatele. «Lapsed on need, kellel on raske end ise aidata, mistõttu tahame ulatada neile oma käe,» lisas laulja.

Lisainfo: www.kirikutuur.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles