Vanaveokid vuravad Järva-Jaani kokkutulekule

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Foto Andrus Eesmaa

Nagu tavaks saanud, korraldab Järva-Jaani vanatehnika varjupaik igal aastal ühe suurema ettevõtmise. Sellel aastal on selleks 23.-24. juulini Järva-Jaanis toimuv XXI vanaveokite kokkutulek.


Vanaveokite kokkutulek on traditsiooniline vanatehnikasündmus, kuhu tullakse oma restaureeritud vanasõidukeid eksponeerima. Antud ürituse võtmes tähendavad vanaveokid üle 35 aasta vanuseid veoautosid, busse ja maastikuautosid ning neile lisaks Järva-Jaani vanatehnika varjupaiga põnevamaid eksponaate. Kohaletulnud saavad hinnata vanaveokeid, vaadata rongkäike, lustida simmanil ning kaubelda turul vanakraamiga

Info kokkutuleku kohta Tuve Kärner, tel. 514 9485. (JT)

KAVA
XXI vanaveokite kokkutuleku kava
Laupäev, 23. juuli
Kl 12 kogunemine Mäos; registreerimine, märgistamine, näitus.
Liigume marsruudil: Mäo-Koeru-Järva-Jaani.
Kl 14 peatus Koerus endise Koeru autoremonditehase juures, killukesi ajaloost, tehas täna, väike ekskursioon.
Kl 15.30 näitus Järva-Jaani keskväljakul, sõidukite hindamine publiku poolt.
Kl 17 rongkäik vanatehnika varjupaiga masinaparki.
Kl 17:30 vigurvõistlused, “niidirulli” veeretamine, rehviheide (auto- või mootorattarehvi heitmine kauguse/täpsuse peale), rehvibowling (sihtmärkide pihta rehvide veeretamine), täpsussõit tagurpidirooliga Ladaga jms.
Kl 20 simman: ansambel "Vint", õhtujuht Sulo Särkinen, retrokinos vanatehnikaga seotud filmid (Koeru ART jt), autosaunad, vesimassaažidušš.

Pühapäev, 24. juuli
Hommikusaun.
Kl 9 hommikusöök.
Kl 10 vanavärgi turg - ostan, müün ja vahetan.
Kl 12 kontserdiga esinevad emade ja väikelaste ning vilistlaste tantsutrupid, Järva-Jaani – Koeru puhkpilliorkester, tantsurühm Taveri, noorteansambel Robinsonid, kõhutantsustuudio Nabaratoorium
Kl 17 ETV saatesarja „Lauluga maale” lindistus, saatejuhid Gerli Padar
ja Jüri Aarma, peaesineja Koit Toome. Võta kaasa oma iste!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles