Roxette'i bassimees: Magnus Börjeson

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roxete'i bassimängija Magnus Börjeson
Roxete'i bassimängija Magnus Börjeson Foto: BDG Music

Täna õhtul annab Tallinnas kontserdi läbi aegade üks menukamaid pop-bände Roxette. Koos duo liikmete Marie Fredrikssoni ja Per Gesslega on aga lavale üles astumas veel terve rida muusikuid.

Roxette’ga koos tuuritav live-bänd koosneb kogenud ja tunnustatud pillimeestest, kes on ühtasi ka duo liikmete, Marie ja Peri, head sõbrad. Pea kõigil neil on ka oma bändid või sooloprojektid.

Basskitarrist Magnus Börjeson on mänginud mitmes bändis ning teenib leiba muusika kirjutamise ja produtseerimisega. Samuti oskab ta ka trumme, klahvpille ja kitarri mängida. Börjesonil on kodus oma stuudio, kus ta teeb iga päev tööd.

Vabal hetkel, kui muusik pole tuuritamas või teisi artiste produtseerimas, kirjutab ta filmimuusikat. «Mulle meeldivad erinevad tegemised, kuid ma ei kujuta oma elu ette ilma muusikata. Olen alati tahtnud sellega tegelda ning see meeldib mulle väga. Teen enda stuudios kogu aeg väga palju tööd. Ilma muusikata oleks mu elu õudne olnud,» ütles muusik.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles