Roxette'i taustalaulja: Helena Josefsson

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roxette'i taustalaulja Helena Josefsson.
Roxette'i taustalaulja Helena Josefsson. Foto: BDG Music

Täna õhtul annab Tallinnas kontserdi läbi aegade üks menukamaid pop-bände Roxette. Koos duo liikmete Marie Fredrikssoni ja Per Gesslega on aga lavale üles astumas veel terve rida muusikuid.

Roxette’ga koos tuuritav live-bänd koosneb kogenud ja tunnustatud pillimeestest, kes on ühtasi ka duo liikmete, Marie ja Peri, head sõbrad. Pea kõigil neil on ka oma bändid või sooloprojektid. 

Taustalaulja Helena Josefsson on Rootsi indie-popp laulja ja lugude kirjutaja. Ta laulab nii enda bändis Sandy Mouche ning on osa võtnud ka paljude teiste muusikute projektidest – sealhulgas Andreas Johnson ja Per Gessle. Tal on välja antud ka kaks sooloplaati «Dynamo» (2007) ja «Kiss Mej» (2011).

Helena oskab mängida klaverit, tamburiini ja suupilli. Sel aastal mängis ta koos The Cardigansi laulja Nina Perssoniga filmis, mis räägib Ameerika laulja Dolly Partoni elust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles