Oh seda saare elu! Vapustava suveilmaga õnnistatud I Land Sound festivali eelviimane päev

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

12.-15. juulil kutsub Illuka laiule, Saaremaale meelijoovastav suvefestival I Land Sound. Omapärase meelelahutusprogrammiga üritus sattus mõnusa suveilmaga aega ning meelitas kohale suurel hulgal puhkajaid. 

I Land Soundi korraldajad soovisid külastajatele pakkuda mure- ja mateeriavaba  nädalalõppu, et nautida vabas looduses kõike seda, mida muusikal, kunstil, ühisel koosviibimisel ja Eesti suvel pakkuda on. Festivalikülastajate päevitunud nägude ning lõõgastunud ilmest võib järeldada, et vähemalt mõned punktid sest ambitsioonikast lubadusest on õnnestunud täita. 

Nelja päeva ja kolme öö jooksul pakutakse tegevusi kehale ja hingele, töötubasid ja loenguid, kinolinastusi ning etendusi. Silmailu lõid tuleskulptuurid, kunstnike ehitud lavad ning erinevad installatisoonid. Keha eest hoolitseb jooga või saun ning palava suveilma eest pakub jahutust merevesi. I Land Sound toob sel aastal kokku 29 kooslust ning üle 150 kodumaise DJ. Lisaks DJ´dele astuvad sel aastal üles ka live-muusikud, kelle etteasted kõlavad läbi hoolikalt valitud, maailmatasemel helisüsteemide nii Eestist kui välismaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles