Võsapets: Eesti passil Kameruni sisu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti passi seest võib tulla välja taoline Kameruni värvides sisu.
Eesti passi seest võib tulla välja taoline Kameruni värvides sisu. Foto: Reporter.ee

Kanal2 Võsareporter Peeter Võsa avastas, et Eesti passid võivad tegelikult olla Kameruni sisuga.

Eesti pass Kamerunist

Rait Jürgensoni sõnul sattus tema pass pesumasinasse ja kaaned tulid lahti ning kaane alt tuli välja leht Kameruni Vabariigi passist. Tegemist oli punaste kaantega nn Euroopa Liidu passiga. Kodakondsus ja Migratsiooniametist kinnitati Võsale, et tootja vastutab vea eest, sest eestlased ei näe kaante sisse. Ka turvaniit, millega pass oli kokku õmmeldud, oli Kameruni värvides ehk ametnik väitis, et see võib olla võltsitud pass. Pärast kontrollimist selgus siiski, et tegemist on kehtiva passiga ja tegemist on tõenäoliselt passe trükkinud firma veaga. Reporter.ee videolõiku vaata siit.

Varastatud maa

Tehnika tänav 73 juurest varastati maad 32 ruutmeetrit, sest naaber Peeter Parts ehitas aia nende maale. Maaomanik kurtis, et ükski riigi võimuinstants ei aita teda Peeter Partsi vastu. Kuigi on tehtud ettekirjutisi, pole ta naabri maale ehitatud aeda maha võtnud. Parts ei tahtnud Võsapetsiga rääkida, väites vaid, et temal on oma õigus ja paberid, kuid ta ei hakka telesaates seda asja ajama.

Võsapets võttis valjuhääldi ja hüüdis läbi selle, et Peeter tuleks välja selgitusi andma.

Tümakaga motoroller

Kolmandas lõigus näitas üks mees oma motorollerit, millel oli raadio-makk koos kõlaritega. Rolleriomaniku sõnul on talle muusikat vaja, et oleks huvitavam Tallinnast Lõuna-Eestisse sõita. Pets sõitis motorolleriga kaasa ja püüdsid ühte tumedapäist tüdrukut ära rääkida ja see õnnestuski.

Täispritsitud Pets

Võsapets kõndis Gonsiori tänaval sotsiaalministeeriumi maja lähedal ja autod pritsisid ta järjest kõnniteel täis. Kuigi juhid pritsisid ta järjest täis, ei vaevunud nad hoogu maha võtma ja pärast Võsapetsi täispritsimist ei peatunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles