Scott Weiland lahkus Velvet Revolverist rahatülide tõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Weiland ja Slash ansamblist Velvet Revolver
Scott Weiland ja Slash ansamblist Velvet Revolver Foto: WENN

Rokkar Scott Weiland võttis hiljuti sõna oma lahkumise kohta ansamblist Velvet Revolver, süüdistades selles «tühiseid rahatülisid».

Velvet Revolveri endine solist, kes aprillikuus bändist välja heideti, avalikustas, et tema jaoks ei olnud bänditegemine enam lõbus ning õli valas veelgi tulle tema otsus taasühineda ansambliga Stone Temple Pilots, vahendab WENN.

«Kui ma ütlesin Slashile, et ma kavatsen Stone Temple Pilotsiga mõned festivaliesinemised teha, tänas ta mind selle eest, et ma temaga otsekohene olin. Alles hiljem tekkis ühel bändiliikmel sellega probleem,» ütles Weiland.

«Ja kui inimesed hakkavad nääklema tühiste rahaasjade pärast, siis võtab see bänditegemisest rõõmu ära. Meil läheb kõigil rahaliselt päris hästi, nii et kui mingite sentide pärast tahetakse asju p***e keerata, ei kavatse mina enam selles mängus kaasa mängida.»

Ansambel Velvet Revolver pole Weilandile seniajani veel asendajat leida suutnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles