Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Mark Soosaar avaldas hea murakamoosi keetmise saladuse

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Mark Soosaar
Mark Soosaar Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Naisteleht uuris, kas ja millist moosi on tänavu keetnud filmi- ja loodusemees Mark Soosaar.

Mark Soosaar: meie teeme kodus selliseid moose, mida poest osta ei saa, näiteks pihlakamoosi konjakiga või veel parem, Amarettoga. Muidu maitseb mulle ka metsmaasikamoos, aga neid pole olnud aega korjata.

Juuli teises pooles tuleb murakahooaeg. Murakamoosi ka poest ei saa. Nipp on selles, et seemned tuleb hästi läbi keeta, need ju maitset annavadki. Kui ma poisike olin, müüdi murakaid Viljandi turul kogu aeg. Aga nüüd on soid kuivendatud ja murakaid väheks jäänud.
 

Tagasi üles