Cee Lo Green oma vägivaldsest minevikust: minu eesmärk oli olla julm

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cee Lo Green
Cee Lo Green Foto: AFP

Ameerika laulja Cee Lo Green tunnistas, et oli noorena päris metsik. Mehe sõnul oli tema vägivaldne käitumine ajendatud soovist olla aktsepteeritud, vahendas Monsters and Critics.

37-aastane mees tundis noorena, et vägivald ja joomine ongi tema jaoks õige tee, kuid muusika vastu tärganud kirg juhtis ta sellelt kõrvale.

«Ma ei suuda isegi kõike välja öelda, mida tookord tegin ilma seda ilustamata. Ma olin vihane, et olin justkui kõrvale jäetud. Ma tahtsin olla aktsepteeritud, tahtsin, et mul oleks tonnide viisi sõpru, aga see polnud nii. Seega tegin koolis poppi, jõin õlut ja proovisin olla teiste moodi. Mingi hetk muutusin vägivalla suhtes tuimaks ja tundsin, et minu eesmärk ongi olla julm poiss. Muusika päästis minu elu. Ma olen alati öelnud, et kui ma poleks kuulus, oleksin kurikuulus,» rääkis mees briti ajakirjale ShortList.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles