Maailma kõige ilusamad istmikud valitud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sloggi kõige ilusama istmiku valimise finaali jõudnud
Sloggi kõige ilusama istmiku valimise finaali jõudnud Foto: Sloggi

Pesufirma Sloggi kõige ilusama istmiku konkursi võitsid brasiillanna ja prantslane.

«Most Beautiful Female Bottom in the World» tiitel läks 20-aastasele Brasiiliast pärit Melanie Nunes Fronkowiakile ja «Most Beautiful Male Bottom on the World» tiitlit kannab 27-aastane prantslane Saiba Bombote.

Ilusaima istmiku tiitli võitjatega sõlmiti Sloggi pesu reklaamimise leping, nad said 15 000 eurot (üle 230 000 krooni) ning nende istmikud kindlustati.

Ürituse finaalis osales 45 meest ja naist 26 riigist. Finaali pääsenud pidid žürii ees demonstreerima nii liikumisoskust kui ka istmiku kaunidust.

Sloggi internetis välja kuulutatud ilusaima istmiku võistlusele oli võimalik saata endast ja oma istmikust foto. Kokku saadeti 11 200 fotot, mis said kokku 31,8 miljonit häält.

Sloggi esindaja sõnul saabus fotosid igast maailma nurgast – Portugalist Balti riikideni, Austraaliast Brasiiliani, Jaapanist Lõuna-Aafrikani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles