Piletimäng: võida pääsmed LTJ Bukemi peole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LTJ Bukem
LTJ Bukem Foto: Club Privé

Sel neljapäeval, 20. novembri, on on kõikide fännide rõõmuks Privé laval taas Inglismaa trummi ja bassi meistrid LTJ Bukem ja MC Conrad.



Elu24.ee loosib oma lugejate hulgast välja neli võitjat, kes pääsevad koos kaaslasega tasuta neid šarmantseid mehi kuulama.

Et piletiloosis osaleda, saada oma nimi, vanus ja telefoninumber märgusõnaga «Bukem» aadressile pilet@elu24.ee.

Võitjate nimed avaldame kolmapäeval, 19. novembril, kell 16.00 Elu24.ee lehel ja võtame võitjatega ühendust.

Bukemi peole saavad minna:

Mart-Indrek Süld
Diana Kikas
Helen Objartel
Anna Ellakvere

Palju õnne!



***

LTJ Bukem aka Danny Williamson (UK) on DJ, kelle nägemisest ning kuulmisest ei tohiks ükski endast lugupidav muusika-armastaja ilma jääda, tegemist on mehega, keda võib nimetada trummi ja bassi muusikastiili ristiisaks.

LTJ Bukem on pildil olnud juba 90ndate esimesest poolest. Erinevalt paljudest DJ-dest on Bukem õppinud muusik. Ta oskab plaate keerutada ja mängida nii klaverit, trompetit kui ka trumme.

Tänu partnerlusele LTJ Bukemiga on MC Conrad tänaseks üks Briti drum’n’bass liikumise šefimaid mehi. Tema freestyle riimid vürtsitavad Bukemi Good Looking Recordsi laive ja nende populaarseid Progression Sessions albumeid.

Lisainfo: www.clubprive.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles