LTJ Bukem ja MC Conrad taas Privés

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MC Conrad ja LTJ Bukem
MC Conrad ja LTJ Bukem Foto: Club Privé

LTJ Bukem ning MC Conrad on kõikide fännide rõõmuks taas Privé laval neljapäeval, 20.novembril, üritusel Jus’Fine.



LTJ Bukem aka Danny Williamson (UK) on DJ, kelle nägemisest ning kuulmisest ei tohiks ükski endast lugupidav muusika-armastaja ilma jääda, tegemist on mehega, keda võib nimetada trummi ja bassi muusikastiili ristiisaks.

Mees on kaardil olnud juba 90ndate esimesest poolest. Erinevalt paljudest DJ-dest on Bukem õppinud muusik. Ta oskab plaate keerutada ja mängida nii klaverit, trompetit kui ka trumme.

Tema muusikaline taust on see, mis on andnud talle laialdasemad oskused ning teadmised, et luua täiesti oma heli, ta on elav tõestus faktile, et trumm ja bass ei ole vaid lihtsalt klubi- ja tantsumuusika, selles on kõike rockist jazzini ning hip hopist soulini.

Kõigile, kes kahtlevad ning pole siiani trummi ja bassiga jõudnud ega julgenud tutvust teha, soovitab Bukem: « Olge vastuvõtlikud ja eelarvamustevabad! See on ainus asi, mida kõigile ütlen, enda või minu muusika kohta, suhtuge asjadesse eelarvamusteta. Iial ei või teada, millest seni ilma olete jäänud!»

Tänu partnerlusele LTJ Bukemiga on MC Conradist (UK) saanud tänaseks üks Briti drum’n’bass liikumise šefimaid mehi. Tema freestyle riimid vürtsitavad Bukemi Good Looking Recordsi live'sid ja nende populaarseid Progression Sessions albumeid.

Lisainfo: www.clubprive.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles