Roxette ei taha olla perfektne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roxette
Roxette Foto: promo

Tuleval esmaspäeval 18. juulil Tallinnas esinev pop-bänd Roxette tähistab kavatseb tuuritada järgmise aasta keskpaigani ning valmistub uue albumi salvestamiseks.


«Meie jaoks on iga show suur õnnestumine. Me ei võta maailmatuuri kui tegelikkust. Peale seda, mida oli sunnitud Marie üle elama, on iga kontsert nagu väike ime,» rääkis duo liige Per Gessle. «Hetkel on Marie suurepärases vormis. Kui tuuri alguses närvitses ta palju ja tundis ennast ebakindlalt, siis nüüd annab fännide poolt tulev energia, armastus ja truudus talle iga päev aina jõudu juurde».

Bändi liikmed kinnitavad, et maailmatuurne kestab vähemalt järgmise aasta suveni välja. «Roxette’i show aastal 2011 on klassikaline poppkontsert. Me ei püüa perfektsed olla ning esinedes ei kasuta me ettesalvestatud muusikat ega arvuteid. Mõned imestavad, et mängime kõik instrumendid live's, kuid me tahamegi päriselt kõlada. Ei mingeid trikke – ainult poppmuusika,» lisas Gessle.


Tuuritades töötab Roxette ka uue albumi kallal. «Uue plaadiga töötamine sarnaneb väga tööga «Tourism» albumi kallal, mille materjal salvestati kontsertreisi raames – hotellitubades, kohalikes stuudiotes, riietusruumides ja heliproovide ajal,» kommenteeris Per Gessle, kelle sõnul võib Roxette’i uus album ilmavalgust näha juba 2012. aasta kevadel. «Meil on juba mõned lood koos. Nii et kui kõik sujub, saame varsti oma fänne uute lugudega rõõmustada.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles