Ibiza kuulsaim ööklubi Amnesia tuleb sel reedel Tallinnasse

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diablo
Diablo Foto: Club Privé

15. juulil muutub aadressil Harju 6 asuv Privé üheks ööks Ibiza ööklubiks Amnesia, kui jätkub ülekuine seeriaüritus People From Ibiza. Amnesia on ööklubi, mis on nimetatud neljal eelneval aastal klubimaailma tähtsaimal üritusel Miami Winter Music Conference, maailma parimaks klubiks.

Amnesia toob endaga kaasa eksklusiivse öö tulvil showsid koos nende parimate esinejate ja üllatustega Ibizalt. Kohal on otse Ibiza saarelt DJ Oliver Schmitz ja tuleshow ning trummidega Diablo.

Amnesia on alati olnud mitmekesisuse, rõõmu, hedonismi ja legendaarsete pidude koduks, püsides sealjuures alati muusikaliste trendide laineharjal. Korraldades selliseid pidusid nagu Cream, Matinee, La Troya , Cocoon, People From Ibiza paneb Amnesia Ibiza enda külalised tundma, nagu nad osaleksid igal õhtul uues silmapaistvas päriselu teatrietenduses.

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00. Pilet 14 EUR, flyeriga 10 EUR, family-listiga 7 EUR.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles