Vaadatuim film kinodes: «Transformerid»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Transformerid
Transformerid Foto: Youtube

«Transformerid» meelitas nädalavahetusel Forum Cinemas kinodesse 5 077 vaatajat.

Film teenis nädalavahetusel kokku 29 333 €. «Sam Witwicky (Shia LaBeouf) elu pole kunagi üleliia kerge olnud ning praegune hetk pole mingi erand. Erinevalt oma uuest pruudist Carlyst (Rosie Huntington-Whiteley) pole tal isegi töökohta! Nagu ta ise ütleb, ei peaks meie planeedi juba kaks korda päästnud inimene millegi sellisega üldse pead vaevama, aga elu ongi ebaõiglane. Vaese Sami elu muutub kohe veelgi keerukamaks. Tema sõbrad Autobotid saavad teada Kuu tagaküljel lebavast Cybertronilt pärit kosmoselaevast, millel peituvad saladused võivad olla määrava tähtsusega käimasoleva transformerite-vahelise sõja lõpptulemuse otsustamisel. Decepticonid soovivad täpselt sama ning võidujooks selle nimel, kumb enne jõuab, saab olema halastamatu,» kirjutatakse filmist Forum Cinemas kodulehel.

Uue tulijana on tabelis teisele kohale tõusnud komöödia «Vastikud ülemused», mida käis avanädalal vaatamas 3842 huvilist.

Kogu tabel näeb välja järgmine:

  1. Transformerid: Kuu varjukülg (Transformers: Dark of the Moon) : 2. nädal
  2. Vastikud ülemused (Horrible Bosses) - 1. nädal
  3. Kung fu panda 2 – 6. nädal
  4. Kariibi mere piraadid: Võõrastel vetel (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) – 8. nädal
  5. Pohmakas 2 (The Hangover, Part 2) – 7. nädal
  6. Kõrvalnähud (Limitless) – 4. nädal
  7. Super 8 – 4. nädal
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles