Victoria Beckhami tütrest kasvatatakse Kate Middletoni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham
Victoria Beckham Foto: AFP

Victoria Beckham teatas, et soovib oma tütre Kate Middletoni sarnaseks kasvatada.

Naine soovib, et Harper Seven’ist saaks samasugune n-ö inglise roos nagu moedisaineri sõbranna Middleton, vahendas Celeb Edge.

«Kõik on Kate Middletoni armunud. Ta on jumalik, stile, kõneleb hästi ning tal on head kombed – kõik omadused, mida Victoria ka oma tütrele soovib,» rääkis allikas Daily Starile. «Victoria tahab, et tema tütrest saaks ideaalne inglise roos, imelise inglise aktsendiga tüdruk ja mitte nagu mõni hellitatud Hollywoodi jõnglane. Naine on suur Middletoni fänn ning nüüd sai ta endale ka lõpuks oma igatsetud printsessi,» lisas allikas.

Väidetavalt soovib moedisainer oma tütre uhkesse tüdrukute kooli saata. «Muidugi armastab naine ka oma poisse väga, kuid ta on alati tütrest unistanud. Nüüd sai see teoks. Nagu iga uhke emme, siis teeb ka Victoria plaane väga varakult ning soovib oma pisikesele vaid parimat,» ütles allikas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles