“Augustiunetusel” pannakse padjad võistlema

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Padjad.
Padjad. Foto: ANDRES TEISS/PM/SCANPIX BALTICS

Pärnu rakenduskunsti ühing kutsub “Augustiunetuse” festivali raames osalema padjakonkursil, millele esitatud patju saab seejärel näha näitusel villa Artise aias ja hiljem siseruumides.
 

“Pärast pikka ja põnevat päeva on õndsus vajutada pea patja, mis on parajalt pehme, kaisutav, ilus ja oma. On teada, et üks korralik padi aitab unetuse vastu,” muutub konkursi korraldaja Kristel Kallau lausa luuleliseks, kui ärgitab padjakonkursil osalema. “Padi on meile üks intiimsemaid kaaslasi, aidates varjata pisaraid või võttes vastu rõõmukallistusi. Padi pakub mugavust ja naudingut, olles diivani lahutamatu kaaslane ... Ja magav kass padja peal on idülli tippnäide.”

Oodatud on kõik autoriloomingus valmistatud padjad. Need võivad Kallau ütlust mööda olla nii uued, spetsiaalselt konkursi jaoks tehtud, või juba päevinäinud, kuid märkimis- ja näitamisväärsed padjad.

Iga autor võib esitada kuni kaks tööd, millele tuleb lisada töö nimi ja autori andmed. Kaasas võib olla tööga seotud lugu.

Patju oodatakse Adamsoni 1 villa Artisesse 5. augustiks. Näitus pannakse välja “Augustiunetuse” festivaliks 13. augustiks villa Artise aeda, kus toimub ka osalejate ja parimate autasustamine. Kuni 20. augustini saab näitust näha villa siseruumides.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles