Pärnakaid ja tartlasi rõõmustavad bikiinimodellid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Dirty Sexy Money" Bravos.
"Dirty Sexy Money" Bravos. Foto: Taavi Palu

Sel nädalavahetusel tuuritab järjekordselt mööda Eestit seksikas sariüritus “Dirty Sexy Money”, millel pesumodellid näitavad sedapuhku suvele omaselt bikiine.

Ürituse promootori Ivo Ukrise teatel on “Dirty Sexy Money” sel reedel Pärnu südalinna klubis Bravo ja laupäeval Tartu Atlantises.

“Klubid muutuvad rannaks, kus võtavad päikest ainult imeilusad tüdrukud,” iseloomustas Ukris eesseisvaid pidusid. “Need on rannad, kus lõbutsevad ainult seksikamatest seksikamad, rannad, kus piire ei tunta ja kuhu tahaks sattuda iga mees!”

Ukrise kinnitusel korraldavad nii Bravo kui Atlantise bikiinirannas tõelise möllu Cerise chikka'd koos bikiini- ja leti-show'ga. Pärnu peol on pidutsejatel oht märjaks saada, Tartus saab lõbutseda aga ka välialal.

Ukris otsib peol välja maailma parima klubimuusika ja uban vibe’i ja nädalavahetusel on ees ootamas kaks tõeliselt kelmikat pidu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles