Karksi vald kutsub kodukandipäevadele

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi kultuurikeskus.
Karksi kultuurikeskus. Foto: Elmo Riig / Sakala

15.-17. juulini aset leidvad Karksi valla kodukandipäevad on seekord jagatud kolme teema vahel.

15. juuli on noortepäev. Toimuvad külade vahelised võrkpallivõistlused ning õhtul astuvad ordulinnuses üles ansambel Murdlaine Abjast, Leek Saaremaalt, Twins. Inc. Pärnust ja Karksi-Nuia Noortekeskuse DJ-d.

16. juuli on Karksi ordulinnuse päev. Toimub käsitöömeistrite laat, kuhu oodatakse kauplema temaatilises rõivastuses mesinikke, käsitöömeistreid, seppi, kunstnikke, väiketoitlustajaid jms. Lisaks laadamelule saab nautida ka põnevat meelelahutus- ja kultuuriprogrammi. Saab nautida kontserte ja etendusi ning neljandat korda valitakse Karksi ordumeister. Ühtlasi salvestab Eesti Televisioon Gerli Padari ja Jüri Aarma juhtimisel saadet „Lauluga maale”, kus külalisesinejaks on Airi Allvee.

17. juuli on valla spordipäev. Kell 10 antakse Karksi paisjärve ääres rulluisu- ja suusavõistluse start. Kell 11 algab Monopoli taga platsil tänavakorvpall ning discolfis saab kätt proovida kell 12 Kitzbergi taga mäel.

Täpsemalt saab ürituste ajakavaga tutvuda valla kultuurikeskuse kodulehel ning Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles