Anatoli Tafitšuk on sunnitud esietendusel alasti üles astuma?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anatoli Tafitšuk
Anatoli Tafitšuk Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Näitleja Anatoli Tafitšuk on viimasel ajal olnud ametis Monoteatri Suvepäevade tüki «Minu hind?» proovidega. Eile ehk kaks päeva enne esietendust Käsmus selgus, et mehe esinemiskostüüm on justkui jalad alla võtnud ning kaduma läinud.

Monoteatri juht Karl Kermese sõnul helistas Tafitšuk talle esmaspäevase avaliku läbimängu eel ja palus kostüümi kaasa võtta. «Olin hetkeks hämmingus teades, et kostüüm on näitleja käes. Väikese arutelu käigus selgus, et viimati oli kostüüm meie käes ja näitleja seljas 30. juunil, mil toimus Põhuteatris esinemine valitud seltskonnale. Esinemise järel lahkus näitleja arvates, et produtsent võtab kostüümi kaasa ja produtsent arvas, et näitleja juba võttis ning arutas innukalt lavastajaga esinemisel nähtu detaile.»

Kostüüm jäi Põhuteatrisse ja eilse uurimistöö tulemusena selgus, et suure tõenäosusega on see nüüd kuskil Saksamaal. «Pärast meid kasutas sama garderoobi üks saksa trupp, kes unustas sinna musta ülikonna, võttes arvatavasti kaasa meie valge. Homme on esikas ja täpselt ei tea, kas ja mida Tolik laval kannab.Düsseldorfist me enda vara ilmselt nii ruttu tagasi ei saa. Eile oli suur paratamatuse tunne aga täna arvame, et juu see polnud siis esika jaoks õige rõivas, teatris juhtub ikka igasuguseid asju,» suhtus Kermes vahejuhtumisse huumoriga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles