Korvpallurid tulevad taas tänavatele

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees/Scanpix

MTÜ Korvpalliklubi Seitse andis teada, et tänavakorvpallisarja «Paide suvi 2011» kolmas etapp toimub sel pühapäeval, 17.juulil Järvamaa keskraamatukogu välisväljakutel.


Sarjas on kolm vanuseklassi: mehed (sünniaasta 1995 ja vanemad), poisid (sünniaasta 1996 ja nooremad) ja neiud (vanusepiirangut ei ole, kuid suure vanusevahe korral võidakse rakendada handycap süsteemi).

Registreerumine toimub võistluspäeva hommikul kl 10.15st kuni 10.50ni. Võistlussüsteem pannakse paika peale võistkondade registreerumist. Mängud algavad kell 11. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles