Kuhu suundub Michael Bay pärast «Transformereid»?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Bay
Michael Bay Foto: Reuters

Kõrgtehnoloogilise hävingu ekraanile manamise valdkonnas Michael Bayle võrdset ei ole ning eelmisel nädalal rekordeid purustama asunud kolmanda Transformerite-filmiga on mees end selles osas väga võimalikult ületanud, kirjutab Forumcinemas.ee.

Ootab veel selginemist, kas režissöör antud filmiga tõepoolest autobotide ja decepticonide vahel käiva sõjaga lõpparve teeb, aga järgmiseks lubab Bay igal juhul võtta ette projekti nimega «Pain & Gain».

Kahe aasta eest mainis suuri plahvatusi ja veel suurema eelarvega vaatemänge armastav filmimees MTV Newsile antud intervjuus, et ta tahab teha «väikese filmikese» Quentin Tarantino «Pulp Fiction» vaimus. Vahepeal on ilmnenud, et tegu on Florida krimimaailmas toimuva väljapressimistele ja inimröövidele keskenduva projektiga, mis põhineb tõestisündinud lool ning on kõigele lisaks «must komöödia». Ning nüüd on selgunud ka tõsiasi, et «Pain & Gain» " on Bay järgmine film – seda kinnitas Bay selgesõnaliselt «Transformerite» Moskva esilinastusel.

Režissöör rääkis, et projekti mastaap on endiselt võrdlemisi tagasihoidlik – eelarve jääb 20 miljoni dollari piirkonda ning erinevalt «Kuu varjuküljest» film 3D-s olema ei saa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles