Jaanus Rahumägi murdis jalaluu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Rahumägi.
Jaanus Rahumägi. Foto: Arno Saar / SL Õhtuleht.

Ärimees Jaanus Rahumägi (47) tõmbas oma suveplaanidele rasvase kriipsu peale. Juuni lõpus õnnetult trepist alla kukkunud mehel on vasak jalg kipsis ja magusad puhkusekuud tuleb tal veeta karkudel ringi hüpates.

«Minuga on lood päris pahasti,» sõnab Jaanus Kroonikale. «Ma paranen küll positiivselt, aga pessimistlik lugu on see isiklikus perspektiivis. Olen kõik oma suveplaanid pidanud ära muutma. Pean pidevalt arsti juures käima ja hoolitsema selle eest, et luu ilusti kokku kasvaks. Kui hästi läheb, saan alles septembris kipsist lahti.»

Jaanus kiidab tohter Mihkel Margnat, kes ta jala eest hoolt kannab ja jälgib, et paranemine õiges suunas liiguks.

Päris tubaseks pole mees siiski jäänud. Hiljuti külastati koos pisitütar Maria-Helene ja abikaasa Mariga (42) laulupidu.

Kuigi õnnetus oli ränk, jääb Jaanus positiivseks – karkudega käimine olevat hea trenn ning lisaks tekkis tal nüüd aeg oma arhiivi korrastamiseks ja raamatute lugemiseks.

Jaanus meenutab, et 30 aastat tagasi Vene sõjaväes juhtus tal sarnane õnnetus sama jalaga. «Kunagi ei tea, milleks see hea on, et nii läks. Tuleb lihtsalt rahulikult võtta ja taastuda,» resümeerib Jaanus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles