Pildid: Tuntud näitlejad laulsid Valgret

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimond Valgre loomingut austav kontsert Pärnu Ammende villa aias.
Raimond Valgre loomingut austav kontsert Pärnu Ammende villa aias. Foto: Malle Kosk

Laupäeva õhtul nautis pea tuhatkond pärnakat Ammende aias kontserdil “Kummardus Valgrele” Raimond Valgre loomingut, mida esitasid tuntud näitlejad.

Kontserdil astusid lavale Hele Kõrve, Andero Ermel ja Mart Toome Tallinna Linnateatrist ning Sepo Seeman ja Jüri Vlassov Pärnu Endlast. Esinesid veel Hanna-Liina Võsa, Mati Palm ja Mihkel Smeljanski. Taustavokaali laulsid Marvi Vallaste ja Bert Pringi ja näitlejaid saatis Urmas Lattikase ansambel.

Kontserdi korraldaja Kai Tarmula sõnade kohaselt suutsid näitlejad tekitada Ammende aias tõeliselt intiimse atmosfääri, mida nautis loodetavasti iga kontserdikülastaja.

„Kontsert kujunes väga vahetuks ja eriti tõstaks esile Hele Kõrve esitust, kes läks publikule väga peale,“ märkis Tarmula.

Galaõhtul tehti teatavaks Raimond Valgre pärandi auhinna omanik, kelleks valis Pärnu Rotary klubi sel aastal maailmaakulsa kitarristi Francis Goya, kes saabub Eestisse auhinda vastu võtma järgmise aasta kevadel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles