Briti kuningapere sattus väljapressijate sihtmärgiks

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buckinghami palee
Buckinghami palee Foto: Caro / Oberhaeuser / Scanpix

Briti kuningliku pere liige võttis teadete kohaselt politseiga ühendust, sest sattus «seksi ja narkootikumide» väljapressimisvandenõu sihtmärgiks.

Väljapressijad ähvardasid avalikustada kuningliku perekonna liikme seksivideo ning nõudsid 50 000 naela (ligikaudu 1,1 miljonit krooni), vahendab The Sun.

Santažeerijad võtsid kuningaperega ühendust 2. augustil ning väitsid, et nende käsutuses on kuningliku päritoluga ümbrik kokaiiniga. Vestluse käigus ilmnes ka, et meeste valduses on kuninglik seksivideo.

The Sunday Timesi andmetel võttis väljapressijatega ühendust kuningapere juriidiline nõustaja ning soovis enne raha üleandmist videot näha.

End abilisena esitlenud salapolitseinik leppis kohtumise kokku Londoni Hiltoni hotellis, kokkusaamist filmiti salaja kõrvalruumist ning sobival hetkel astusid sisse politseinikud, kes arreteerisid kurjategijad.

30- ja 40-aastast meest süüdistati väljapressimises, Buckinghami palee keeldus intsidenti kommenteerimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles