Sinise nädala ettevõtmised jõuavad linnaosadesse

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinisel nädalal kutsutakse Pärnus lapsi ja vanemaid liivalosse ehitama.
Sinisel nädalal kutsutakse Pärnus lapsi ja vanemaid liivalosse ehitama. Foto: MARINA PUSHKAR/PM/SCANPIX BALTICS

Raeküla Vanakooli keskuse eestvedamisel ja linnaosades tegutsevate kultuuriseltside toel toimub UNICEFi sinise nädala raames kolmapäeval, 13. juulil linnaosade päev.

Sel päeval ootavad linnaosad mudilasi, kooliealisi lapsi ja noorukeid koos vanemate ja vanavanematega osa saama ettevõtmistest, kus on võimalus lõbusalt aega veeta rannas, õppida maaelu tundma, laulda ja tantsida, meisterdada, käsitööga kaubelda ja kontserdistki osa saada, tutvustas Raeküla Vanakooli keskuse arendusspetsialist Piia Karro.

Raeküla rannas saab 11-14 liivalinna ehitada ja Vanakooli noored korraldavad võistlusi peredele ja lastele.

Mai rannas korraldab 11-14 tegevusi folklooriselts Kägara, sealgi kerkib liivalinn ja lapsed ning vanemad saavad võistlustes kaasa lüüa.

Räämal aiandus-mesindusseltsi hoovis on 11-14 õppeprogramm "Maal on vahva" ja meisterdamise töötoad, päeva sisustavad noorteorganisatsioon 4H ja aiandus-mesindusselts.
Kesklinnas ingerisoomlaste kultuuriseltsi hoovis korraldatakse kultuuriseltsi liikmete eestvedamisel 11-14 käsitöötoodete müüginäitus ja meisterdamise töötoad.

Kollisti selts ja Koidula muuseum ootavad huvilisi õhtul 17-20. Siis avatakse Vana-Pärnu raamatukogu saalis Vana-Pärnu kultuuriseltsi müüginäitus, Jannseni aias saab kaubelda kirbuturul, lapsed võivad lustida mänguväljakul, osaleda saab õnnitluskaardi valmistamise konkursil ja kuulata suupilliklubi Piccolo kontserti aias või vihma korral saalis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles