Inglane ehitas naise tapmiseks elektritooli

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektritool
Elektritool Foto: Wikipedia.org

Suurbritannia kohus mõistis kümneks aastaks trellide taha mehe, kes püüdis abielulahutust tahtnud abikaasat elektritoolil tappa.

61-aastane Margaret Castle teatas oma sama vanale mehele Andrew Castle`ile, et ta soovib pärast 18 abieluaastat lahku minna, kirjutab Daily Mail.

Mees vastas naise soovile sellega, et ehitas garaaži kodus olnud käepärastest vahenditest elektritooli ning kutsus siis naise garaaži vestlema.

Mees lootis, et naine istub elektrifitseeritud tooli, ta annab naisele vastu pead hoobi ning lülitab voolu sisse.

Naine istus tooli, kuid tõusis sealt enne üles, kui mees midagi teha sai. Nende vahel tekkis kaklus. Naine sai mehelt mitu lööki pähe, kuid tal õnnestus põgeneda. Tänaval liikunud inimesed nägid vigastatud naist ning kutsusid politsei.

Paari sõprade sõnul oli see juhtum šokeeriv, kuna Castle`id tundusid elavat harmoonilises abielus.

Andrew Castle sõnas kohtus, et ta ei suutnud lahutusega leppida. Mehele tehti ka psühhiaatriline kontroll, mis näitas et ta kannatab madala enesehinnangu ning obsessiiv-kompulsiivse häire all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles