Eesti Popsi Festival toimub juba sel laupäeval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and The Two Dragons kontsert kino Sõpruses
Ewert and The Two Dragons kontsert kino Sõpruses Foto: Jelena Rudi

Laupäeval, 9. juulil tuuakse keset südasuvist Tallinna, Telliskivi Loomelinnakusse üheks säravaks ööpäevaks kokku kaleidoskoopiline valik eestimaist tipp-popsi.

Esmakordselt sel suvel tuuakse kodumaine muusikaparemik Tallinna, stardib festival Eesti Pops, mis toob mõnusa helimelu otse sääsevabasse linnasuvesse.

Päeval kell 14 algav välipidu toob endaga kaasa mõnusa äraolemise Telliskivi Loomelinnaku haljasalal, kaksteist suurepärast artisti meilt ja mujalt, Hagari lasteala, kus kõikidel 5-12 aastastel lastel on võimalik maalida, joonistada, süüa küpsisetorti ning saada endale lahedad kehamaalingud, Haigla Rulapargi ja Pinksiklubi spetsiaalse välipinksiturniiri, milles on kõigil võimalik osaleda ning F-Hoone spetsiaalse Popsi menüü, mida pakutakse festivaliala erinevates paikades.

Festivali lisaväärtuseks on Biit.me plaaditurg, kus kõigil melomaanidel on võimalik soetada enamike festivalil osalevate esinejate kauamängivaid.

Plaaditurul on oma valikuga esindatud sellised Eesti plaadifirmade lipulaevad nagu Umblu, Lejal Genes, Mortimer Snerd, Superbandiit, One Sense Music, Sekssound, Kohvi Records jne. Mis aga eesti Popsu puhul peamine, kuulda saab mõnusat muusikat läbi kogu kauni suvise laupäeva.

Päevane festivalimelu jätkub õhtutundidel kõikidest festivalidest parima ja intensiivse sisetralliga, mille käigus on võimalik end lõplikult pöördesse kruttida.

Festivali peakorraldajad ja õhtujuhid, koosseisust 3Pead tuntud Janek Murd ja Erkki Tero garanteerivad, et Eesti Popsi helipilved ja rütmituksed löövad valla kõikide osalejate mõnukeskused ja maitsemeeled.

Trallivalikus on muuhulgas 3Pead, Imandra Lake, Chalice, Ewert and the Two Dragons, Animal Drama, Bert On Beats ja Röövel Ööbik, kes astub esmakordselt lavale oma uue elektroonilise kavaga.

Festivali leeki hoiab üleval igateisipäevane Eesti Popsi meeleoluprogramm Raadio 2s ja maiuspalana on valminud ka eksklusiivne mix-plaat täiusliku ülevaatega festivali esinejatest, mida on võimalik alla laadida Eesti Popsu kodulehel. Kanaliseeri end kohale!

Eesti Popsu piletid on eelmüügis saadaval Statoilis ja Piletilevi.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles