Kuulsusejanus Samantha Markle osaleb skandaalses tõsielusarjas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samantha Markle (Grant)
Samantha Markle (Grant) Foto: TMZLOS / TMZ/MEGA/Scanpix

Pärast seda, kui prints Harry ja Meghan Markle andsid eelmise aasta lõpus teada, et nad on abiellumas, on püüdnud sellest kõigest enim kasu lõigata hertsoginna vanem õde Samantha, kes tahab ka ise kuulsaks saada.

Kui Samantha on meedias kurikuulsaks saanud sellega, et on nii Meghanit kui Harryt korduvalt kritiseerinud, siis nüüd on ta otsustanud osa võta Briti versioonist saates «Celebrity Big Brother», vahendab E!News.

Meghan ja Harry
Meghan ja Harry Foto: JWMAL2 / MEGA

See on saades, kus grupp inimesi pannakse mõneks ajaks ühte majja elama, ning telekaamerad jälgivaid nende kõiki tegemisi.

E!News saatejuhid sõnavad, et «Celebrity Big Brother» on Suurbritannias hästi suur ning vastuoluline saade. Osalejatele makstakse metsikult raha ning personaalne reklaam on meeletu. See on ka üks põhjuseid, miks Samantha saadet teha tahab.

Sel hooajal on saate temaatikaks «skandaal», mis on ka põhjus, miks produtsendid just hertsoginna poolõele lähenesid.

Praegusel juhul on avatud ka võimalus, et kuninglik pere võib sekkuda ja takistada naisel sarjas osalemast, kuna, kas Meghan seda tahab või mitte, on nad ikka sugulased, ning kõik, mida Samantha ütleb, meedia poolt ka avaldatud saab. Ja see tooks kuninglikule perekonnale häbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles