America Ferrera: mul on igav elu

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Inetu Betty» staar, 23-aastane America Ferrera tuli, nägi ja võitis – veel aasta eest polnud USA tele- ja kinotööstus noorukesest näitlejatarist midagi kuulnud.
«Inetu Betty» staar, 23-aastane America Ferrera tuli, nägi ja võitis – veel aasta eest polnud USA tele- ja kinotööstus noorukesest näitlejatarist midagi kuulnud. Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejanna America Ferrera ütleb, et paparazzod ei viitsi teda jälitada, kuna tema elustiil on selleks liiga igav.

«Inetu Betty» staari sõnul loobusid fotograafid ruttu tema ümber tiirlemisest, kuna leidsid, et tema elustiil on liiga üksluine, vahendab FemaleFirst.

«Paparazzod istuvad mu maja ees, et näha, kuhu ma lähen. Kui nad näevad, et lähen tööle, mõtlevad nad, et see on igav ja sõidavad minema,» rääkis Ferrera.

«Minu jaoks on raske aru saada, kuidas inimesed mind kuulsusena näevad. Ma töötan 14 tundi päevas ja pärast seda tahan lihtsalt oma perega rääkida, armastatud inimesi näha, koeraga tegeleda ja magama minna,» lisas staar.

23-aastane näitlejanna on sellise elukorraldusega rahul ega unista metsikust pidutsemisest.

«Te ei näe mind kunagi uue PlayStationi esitlusel ega kuskil klubis laudadel tantsimas,» ütles Ferrera.

«Minu jaoks on lõbutsemine see, kui saan oma emaga piletid telesaadetesse nagu «Dancind with the stars»!» seletas näitlejanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles