The Cranberriese kontsert Õllesummeril jääb ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Cranberries
The Cranberries Foto: promo

The Cranberries teatas oma Facebooki lehel, et 8. juulil Õllesummeril toimuma pidanud kontsert jääb ära.

Ansambel põhjendas otsust pereliikme haigestumisega ja lisas, et nad loodavad siiski varsti Eestise tulla.

Ülejäänud suvetuur jätkub nagu plaanitud.

Õllesummeri meediajuht Reno Hekkonens ütles Elu24-le, et korraldajad said esinemise ärajäämisest teada umbes tund aega tagasi: «Laulja isa on väga haige. Oleme mänedžmendiga praegu pidevas ühenduses, et millist samaväärset asendusbändi sellise lühikese ajaga võiks leida. Otsime uut esinejat.»

Täiendus:

KORRALDAJA PRESSITEADE

5. juuli õhtul kell 21.30 saabus Õllesummeri korraldajale teade The Cranberriese mänedžmendilt, milles teatatakse, et suure kahetsusega peab artist tühistama kõik lähiaaja esinemised. Põhjuseks on The Cranberriese laulja Dolores O'Riordani isa kriitiline terviseseisund.

Õllesummeri korraldaja on hetkel pidevas ühenduses nii artisti mänedžmendi kui The Cranberriese tuuri agendiga, otsides võimalikku asendust 8. juuli pealava kontserdile. Esialgu räägitakse läbi nii The  Cranberriese võimaliku uue kuupäeva suhtes, kui otsitakse paralleelselt uut välisesinejat.

Korraldaja ostab soovijatelt tagasi Piletilevist ostetud reedesed The Cranberriese kontserdi piletid alates 11. juulist. Sama pilet kehtib ka kõikidel festivali päevadel päevapiletina.

The Cranberries ja Õllesummeri korraldaja vabandab kõikide fännide ees.

Õllesummeri korraldaja hoiab külastajaid meedia vahendusel kursis sündmuste arengutega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles