Ekskallim: Cheryl Cole on nõrk idioot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheryl Cole ja Derek Hough
Cheryl Cole ja Derek Hough Foto: SCANPIX

Cheryl Cole'i ekskallim Derek Hough nimetas eelmisel nädalal toimunud telefonivestluses lauljatari väidetavalt lolliks ja rumalaks.

Väljaande Heat andmetel kommenteeris tantsustaar niimoodi Cheryli ülestunnistust, et ta on oma truudusetu eksmehe Ashley Cole'iga ära leppinud.

«Dereki kannatus katkes ning ta ütles, et on liiga kaua vaikinud. Ta imestas, et mida kuradit Cheryl veel Asheyga teeb, sest ta vandus ju, et selle mehega on tal kõik suhted katkenud. Cheryl tunnistas, et andis Ashley'le uue võimaluse, sest muidu kahetseks ta seda terve elu,» rääkis allikas.

«Kui Cheryl tunnistas, et on eksabikaasasse ikka veel armunud, teatas Derek: «Arvasin, et sa oled võitleja, kuid teda tagasi võttes tõestad sa, kui nõrk ja loll sa tegelikult oled!» Ta proovis naisele aru pähe panna, kuid see ei õnnestunud. Derek tunneb, et teda on ära kasutatud,» seletas allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles