Pidu: Angelis esineb maailmakuulus laulja Demetrius Price

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmakuulus California laulja Demetrius Price
Maailmakuulus California laulja Demetrius Price Foto: Club Angel

Tallinna populaarses ööklubis Angel esineb reedel, 14. novembril ürituse «Macadam Madness» raames USAst, Californiast pärit laulja Demetrius Price.

Tegemist on nimeka soul / funk / house-muusika artistiga, kes on oma hääle andnud paljudele hittpaladele ning väljastanud muusikat teiste seas ka gigant-plaadifirma Warner Music alt. Demetriuse tuntumateks lugudeks on «You`ll Shine», «No Holdin`Back», «Love Is On The Way».

Peaesinejat toetavad viimase 11 aasta jooksul 15 Euroopa ning Aasia riigis plaate mänginud DJ Widenski ning noored talendid JP & Chris Mil. Praegu töötavad eelpool nimetatud artistid aktiivselt stuudios uute lugude kallal ja teevad koostööd mitmete maailmakuulsate produtsentidega.

Peagi aastaseks saav üritustesari «Macadam Madness» on seni Eestisse toonud rea nimekaid DJsid ning lauljaid, nende seas Audiowhores (UK), Matt Caseli (Ibiza), Akil Wingate (Prantsusmaa) jt. Samuti on sarja raames üles astunud kohalikud artistid Sofia Rubina ja Anna-Liisa Supp. Septembrist oktoobrini tuuritas «Macadam Madness» ka Inglismaal ning viies Eesti linnas.

Lisainfot saad aadressilt www.clubangel.ee ja www.myspace.com/demetriusprice


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles