USA oma Kalvi-Kalle? Kylie Jenner andis oma viiekuusele tütrele valuliku iluehte

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Jenner.
Kylie Jenner. Foto: Instagram / Scanpix

Kui mõned päevad tagasi tuli välja uudis, et Kalvi-Kalle Kruusamäe sõidutas ebaturvaliselt kärus oma vastsündinud last, siis teisel pool ookeanit augustas ärinaine ja tõsielustaar Kylie Jenner oma viiekuuse tütre Stormi kõrva ja tegi talle kõrvaaugu.

20-aastane Kylie Jenner, kellest võib varsti saada esimene naismiljardär, avaldas SnapChatis väikese video sellest, kuidas ta oma pisibeebi, viiekuuse Stormiga mängib. Videos on näha, kuidas selili lamav väike Stormi ema juustest tõmbab, mille peale Kylie tütrele musi teeb. Mängimise ajal on näha, et Stormi kõrvas on kõrvarõngas.

Stormi ja Kylie
Stormi ja Kylie Foto: Ekraanitõmmis Snapchatist

Forbes'i ajakiri avaldas hiljut, et Kylie Jenneri firma on väärt 800 miljonit dollarit. Küll aga on kahtluse alla seatud asjaolu, kas Kylie peaks kuuluma iseennast ületöötanud ärinaiseks, sest tema ärile võisid omapoolse kasumi või algkapitali anda tema kuulsad kasuõed Kim, Khloe ja Kourtney Kardashian, vahendas Sky News

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles