Teele Viira: kui bändipoisid su naeratusele vastavad, siis on ikka cool tunne küll

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Viira tegi kaasa pöörase reisi Roskilde muusikafestivalile Taanis.
Teele Viira tegi kaasa pöörase reisi Roskilde muusikafestivalile Taanis. Foto: Tuborg Music

Taanis Roskilfe muusikafestivalil käinud lauljatar Teele Viira edastas Elu24 saadud muljed.

Teele Viira: kuni võiduka lõpuni! Praegu passin Stockholmi sadamas ja ootan juba, millal pea oma voodi patja puudutaks. Ei, tegelikult ma ootan, et saaks kasvõi kitsa laevakajuti voodisse korralikult pikali.

Bussis oli veidi ebamugav magada, aga ei saa vinguda - sai ju kogetud maailma kõige vägevamat festivali. Mulle väga meeldis My Chemical Romance ja Kings of Leon ka, mida sain nautida lava eest fännisektorist. Kui bändipoisid su naeratusele vastavad, on ikka cool tunne küll ja no heli kvaliteedist ma ei hakka rääkimagi.


Peaauhinna teenis minu käest Janelle Monae, kelle live''i sarnast pole ma mitte kunagi uneski näinud. Ta oli nii ilus ja laulis nagu ööbik. See festivali melu ja vibe, mis meid ümbritses kujundas sees mingi imeliku suure vabadusetunde. Sa oled üks neist saja kahekümnest tuhandest, kes köik tunnevad samamoodi kui sina.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles