Hollywoodi staaride uus hullus – norskamistuba

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise
Tom Cruise Foto: SCANPIX

Hollywoodi ekstsentriliste staaride seas on hakanud levima uus hullus.

Kui varem rajati oma villadesse ootamatute sissetingijate puhuks paanikatubasid, siis nüüd rajatakse niinimetatud norskamistubasid, edastab The Telegraph.

Väidetavalt käivitas norskamistubade ehitamise Tom Cruise, kes lasi sellise rajada esimesena oma Beverly Hillsis asuvasse villasse.

Teada on, et Cruise ja ta naine Katie Holmes hakkasid pärast abiellumist eraldi magama, kuna mehe pidev norskamine naist häiris.

Cruise lahendas probleemi sellega, et lasi endale niinimetatud snoratooriumi ehitada.

«Snoratooriumi puhul on tegemist helikindla magamistoaga. See on hubane, võimalik, et varem oli see kasutuses lastetoana,» paljastas Cruise`i majas seda tuba kasutanud isik.

Hollywoodi kinnisvaraärimeeste kinnitusel on staarid enne uue villa ostmist hakanud uurima, kas selles on norskamistuba olemas või peavad nad laskma selle ehitada.

«Cruise´i norskamistoa kohta läks jutt liikvele ning üsna varsti tahtsid paljud staarid seda tuba oma majapidamisse. Teada on ka norskamistube, mille seinte ees on suured akvaariumid, ka need ei lase heli välja,» selgitasid kinnisvaraärimehed.

Tom Cruise ei ole ainus norskamisega hädas olev kuulsus. Teada on, et norskamisega oli probleeme ka Sir Winston Churchillil, Elizabeth Tayloril ning David Arquette`il.

Arquette`i eksnaise Cortney Coxi sõnul norskas ta mees nii valjult, et seinad värisesid.

Arstide sõnul 45 protsenti inimestest norskab magades aegajalt, 25 protsenti aga pidevalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles