Vaata: gootiprintsess Kat von D pidas ebatraditsioonilised ja hullumeelselt suursugused pulmad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kat von D.
Kat von D. Foto: MAVRIXONLINE.COM / SCANPIX

Armastus on ilus asi! Seda tuleb tähistada ja pühitseda. Privaatselt, pereringis ja kogu maailmaga. Just seda Kat Von D ja Rafael Reyes teinud ongi!

Tätoveerija ning tõsielustaarina tuntuks saanud Kat Von D (36) ootab koos värske abikaasa Rafael Reyes'iga esimest last. Kuigi paar sõlmis abieluliidu privaatselt juba veebruaris, otsustati oma rõõmu ja armastust jagada ka lähedaste, pere ning sõpradega. Selleks korraldasid nad pulmad, mis mitmetes vastakaid tundeid on tekitanud. Iga detail on piinlikkuseni läbimõeldud ning pulmastseremoonia, koos dekoratsioonidega moodustasid kunstilise terviku.

Kõik algas juba pulmakutsetest, mis olid glamuursed ja ülevõlli priiskavad, kuid kindlasti midagi, mida kutsutud igavesti alles hoiavad:

Nii Rafael kui Kat on tuntud oma (glamuuri)gooti stiili poolest. Armastatakse palju süngeid detaile nagu näiteks pealuud, roosid, sulanud küünalde tornid, karvutud kassid, tagurpidi ristid, tatoveeringuid. Kuigi mõlemat süüdistatakse satanismis selgub lähemal uurimisel, et ebatavaline pulmarituaal on täiesti paganlik ning keskendub pigem inimeste vahelisele liidule, mitte kõrvalseisvale usule, või kõrgemale olevusele. Nii stseremooniasse, kui dekoratsioonidesse oli kaasatud mõlema kultuuri, ehk mehikohõngulisi mõjutusi. Mõlemad on ka tulihingelised veganid ning selle elustiili propageerijad.

 

Buenos días! ???

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on

Loomulikult oli kogu serveeritud toit ja jook vegan, sealhulgas ka dekoratsioonid (ka küünlad!) ning kõik, mis vähegi võimalik oli saadud kontrollitud eetiliselt tootjakt, ilma loomi või loodust kahjustamata.

Pulmakülalistel paluti riietuda musta. Pruut kandis üleni punast kleiti ning peigmees mehiko mõjutustega peakatet. Tõotused vahetati külaliste ees ümmargusel poodiumil. Peigmees ei suutnud oma pühendust lugedes pisaraid tagasi hoida ning tegi mitmel korral pause. «Katherine..Olen alati tundnud, et tingimusteta armastus tähendab seda, et kellegi teise vajadused seatakse enda omadest tähtsamateks. Suure enamuse oma elust tegingi seda. Kuid mitte kordagi ei saanud ma tingimusteta armastust ka vastu kogeda, kuni kohtusin Sinuga,» ütles ta oma armastatule, pisaratega võideldes. 

Kat'i pulmakleidi disainis Adolfo Sanches, kes kandis hoolt ka peigmehe ülikonna ja ehete disaini eest. Hispaaniast pärit disainer on pühendunud oma loomingu naistele, kes soovivad kanda ajatut, omanäolist ja julget riietust. 

Tagasi üles