Intervjuu: vastavad UK house’i diivad Miss Divine ja Rae

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rae
Rae Foto: Club Privé

Sel reedel, 14.novembril, toob klubi Privé üritustesari Defected in the House Eestisse kaks andekat ning tunnustatud artisti Inglismaalt – plaate asub keerutama Miss Divine ning

live

-etteaste teeb Rae.





See on teie esimene kord Eestis, mida ootate ja üldse teate sellisest kohast?
Miss Divine: Lähen igasse uude kohta avatud meelega ning seni pole pidanud kuskil pettuma. Mul on palju sõpru, kes on Eestis mänginud ning tagasiside on siiani olnud väga hea!

Rae: Jah, see on esimene kord. Olen kuulnud, et Eesti on ilus koht, kus on palju ajaloolisi vaatamisväärsusi, muuseume, kirikuid, parke.

Loodan seal olles võimalikult palju näha. Olen ka kuulnud, et eestlastele meeldib pidutseda, nii et kohtume teie kõigiga Privés ja teeme ühe suure peo!

Olete esinenud paljudes erinevates maades ning huvitavates klubides, mis on siiani olnud teie lemmik koht?
MD: Pean ütlema, et selleks on Ibiza, sest tunnen seda saart väga hästi. Olen Ibizat vahelduva eduga üheksa aastat külastanud, neli viimast aastat olen olnud seal DJ-na töötanud ja sellest on saanud minu teine kodu.

Armastan sealseid klubisid, ilusaid restorane ning sealne päikeseloojang on kõige ilusam maailmas.

R
:
Armastan tohutult Ibizat kuid mulle meeldib alati uutesse kohtadesse reisida, esinesin hiljuti Filipiinidel, Boracay saar oli imeline!

Sealne atmosfäär oli uskumatult mõnus ja koht tõeliselt kaunis, inimesed olid lahedad ja nagu aru võib saada, ei tahtnud ma lahkuda!

Muusikaga seotud ning seda armastavad inimesed elavad, hingavad ning magavad muusikarütmis – kes on teie lemmikartist ning mis lood hetkel i-podis mängivad?
MD: Minu i-podist leiab väga vähe house-muusikat. Nagu sa ütlesid, siis tõepoolest elan, hingan ning magan house-muusika rütmis iga päev, kuid reisides meeldib mulle erinevat muusikat kuulata.

Viimasel ajal kuulan koguaeg Michael Jacksoni albumit «Thriller», lemmiklugu sellelt on aga «Wanna be Startin Something».

R: Mulle meeldivad igasugused uued tegijad : Kings of Leon, Adele, neid bände võiksingi nimetama jääda.

Olen alati olnud Moloko ning Portished’i fänn ning loomulikult armastan ma väga house-muusikat... hingestatud vocal house’ist tech house’ini, lõpetades maheda electroga.

Kellega sooviksite tulevikus koostööd teha?
MD: Mulle väga meeldiks mängida koos Lucianoga, olen teda paaril korral kuulamas käinud ning tema energia laval on eriline. See oleks väga oluline hetk minu karjääris.

R:
Olen alati tahtnud töötada koos Jamiroquaiga ja Mark Ronsoniga töötamine oleks super, kuid see on muidugi iga laulja unistus!

Mis on see üks üritus aastas, mida kindlasti külastama peate!
MD:
Defected in The House klubis Pacha, Ibizal. See on minu elu!

R: Üritan alati kohal olla Ibizal ja Notting Hilli karnevalil Londonis. On raske lubadusi anda, sest sel alal ei tea kunagi, kus teatud ürituste ajal ise mängid.

Rae, oled tuntud kui laulja ja artist aga teed ka dj tööd. Kumba ise eelistad, plaate keerutada või esineda laval live-kavaga?
Mulle meeldib mõlemat teha. Kui saan need kaks omavahel kombineerida, siis on see alati lõbus ja rahvale tundub see samuti meeldivat. Olen kirglik mõlema suhtes ja ei suudaks kummagita elada – laulmine ning DJ-töö on minu elu.

Üks kohalik Eesti DJ ütles hiljuti ühes intervjuus, et nais DJ-sid ei võeta tihtipeale tõsiselt, sest nad töötavad vaid oma välimuse abil. Mida sellest arvate?
MD: Kas see DJ oli naisterahvas? Hehee… Ma usun, et professionaalseid nais DJ-sid võetakse väga tõsiselt, loomulikult on mõningaid naisi, keda bookitakse vaid hea välimuse pärast, oskan neile vaid edu sel juhul soovida.

Tahaksin uskuda, et mind kutsutakse plaate mängima, sest olen tehniliselt hea DJ, tean kuidas rahvast käima tõmmata. See on aastatepikkuse töö tulemus.

Loomulikult on see väga meestele orienteeritud tööstus ning olen sellest väga teadlik, kuid ma ei arva, et oleksin erinev mees DJ-dest, kui muidugi välimus välja arvata :).

Mida võivad Club Privé külastajad teilt reedel oodata?

MD: Kõrget energiat, vocal-, deep- ning tech-house’i. Mulle meeldib oma settides erinevaid asju kokku miksida ning rahvast jälgides nende soove täita. Ootan seda esinemist ning Eesti külastamist väga!

R
:
Loodan klubisse tuua nakatusliku mõnusa meeleolu ning hingestatud atmosfääri.

Lisainfo: www.clubprive.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles