Reporter.ee: Jaak kostitas üksikvanem Rutti mahlaka matsisõimuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osalised Hispaanias: Rutt ja Jaak
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osalised Hispaanias: Rutt ja Jaak Foto: Kanal 2
Tuleb välja, et Jaagul ja Rutil oli Hispaania puhkusest erinev ettekujutus: ühe soov oli voodis nagistada, teisel end öises melus välja elada.

«Käisime päikest võtmast ja kui me hotelli tulime, tegin Jaagule ettepaneku õhtul välja minna,» pajatas Rutt. «Kutsusin Jaaku ka, aga tema otsustas hotelli jääda.»

Kui Rutt üritas Jaaku välja meelitada, kallas mees naise üle ehtsa matsisõimuga ja soovitas Rutil pärast pidu enam hotellituppa mitte naasta.

«Mina läksin siiski välja, tutvusin toredate inimestega ja jõudsin hommikul poole viie paiku tagasi. Jaak oli üleval, arvatavasti ootas, kuni ma tulen. Ühtegi sõna ta minuga ei vahetanud. Loodan, et ta minu peale pahane polnud.»

Jaak tunnistas hommikul, et oli Ruti peale tõsiselt solvunud ning lubas, et ei räägi naisega terve päeva. «Vaatame, kas ta ise taipab või ei taipa, milles probleem on,» puhises vihane mees.

Vaata ka videoklippi Jaagu mahlakast sõimuvalingust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles