Uus kuum paar? Vaiko Eplik ja Mari Pokinen tunnevad tõmmet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Pokinen ja Vaiko Eplik annavad koos kontserdi
Mari Pokinen ja Vaiko Eplik annavad koos kontserdi Foto: Monoteater

Monoteatri Suvepäevade raames annavad esmakordselt ühiskontserdi Mari Pokinen ja Vaiko Eplik, kes astuvad rahva ette 15. juuli õhtul Käsmu Meremuuseumi merelaval.

«Mari meeldib mulle väga. Eriti meeldib tema puhul see, et ta laulab väga hästi,» muigas Eplik. «Teine asi, mis mulle tema juures meeldib, on tema debüütalbum. «22», See on nagu ühe nooruse lugu, mis on üles ehitatud päeviku vormis, andes kokku ühe terviku. Sellist siirast ja lihtsat suhtlemist on meil muusikas vähe,» kiitis mees ja lisas, et Käsmu kontserdil mängitakse teineteise lugusid.

«Seda on väga huvitav kuulda, kuidas Mari minu lugusid teeb. Ja samas üritan ka ise tema loomingu võlu võimalikult ehedalt edasi anda .»

Käsmu ühiskontserdi idee kuulmisel ei pidanud Mari kaua mõtlema – Vaiko on naise jaoks üks inspireerivamaid muusikuid Eestis ning muusikuna alati meeldinud. «Koos Vaikoga loome Käsmu merelaval midagi uut ja erakordset,» lisas Mari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles