Üksikvanemad Hispaanias: elu nagu seebiooper

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osalised Hispaanias: Veljo ja Anita
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osalised Hispaanias: Veljo ja Anita Foto: Kanal 2

Kanal 2 saate «Üksikvanem otsib kaaslast» eelviimases osas veetsid osalised aega eksootilises merekuurordis ning seal toimus nii mõndagi põnevat.

Rutt ja Jaak

Jaagu ja Ruti hotellitoas olid kokkulükatavad voodid ning mees avaldas lootust, et need jäävadki kokku. «Need ajame kohe lahku,» teatas Rutt aga tuppa astudes.

Jaak rääkis, et tal on küll mingid tunded Ruti vastu ning naine sobiks talle vaatamata mõnedele miinustele. Rutt oli seevastu kindlalt aru saanud, et neist ei saa paari: «Jaak on supermees, aga mitte minu jaoks.»

Jaak ja Rutt läksid ööklubisse jalga keerutama. Rutt kohtus ühe lõunamaa mehega, kes oli naise sõnul kena, sarmikas, viisakas ja loomulikult supertantsija. Rutile meeldivad lõunamaa mehed, ta ei lähe nende jutu õnge, kuid nendega on tore klubis aega veeta. Jaak sai põlve peale kaks ilusat tüdrukut ning nautis samuti elu.

Reisinädala jätkudes tekkisid neil lahkarvamused, Rutt tahtis varajaste hommikutundideni pidutseda, Jaak mitte.

Viimaks viis Jaak naise restorani ning teatas, et tal on kaasas kingitus. Ta andis Rutile sõrmuse ning tahtis teada, kas too tuleb talle naiseks või mitte. «See polnud küll hea mõte. Mis sa arvad, mis see vastus on?» polnud Rutt erilises vaimustuses. Jaagul tõmbus seepeale seest külmaks ning tuju läks ära.

Rutti üllatas abieluettepanek ning ta märkis, et see kukkus väga kehvalt välja: «Pead harjutama natuke.»

Sõrmus oli Ruti meelest ilus ja suurus oli ka õige, kuid kandma ta seda ei hakka.

Rein ja Galina

Reinul täitus suur unistus, kui sai kaaslasega reisile minna. Galina tunnistas, et pole kunagi meesterahvaga kahekesi reisil käinud ning nüüd sai ka tema unistus reaalseks.
Rein rentis kabrioleti ning nad läksid lõbusõitu tegema.

«Kui Rein sõitis vahva autoga ukse ette, tekkis selline supertunne, et oleks nagu mingi filmistaar,» õhkas Galina.

«Tuul vuhiseb kõrvus, must auto, blondiin kõrval - mis saab veel parem olla?» kaifis Rein. Kui nad kaunist vaadet nautisid, rüüstasid nende autot ahvid ning nad said selgeks, et asju ei tohi laokile jätta.

Rein ja Galina said reisil väga hästi läbi. Nad ööbisid ühes toas ning Rein ütles, et mis seal toimus, jääb nende vahele.

«Päris päevapealt kokku elama ei hakka,» arvas Rein tulevikust.

Veljo ja Anita

Veljo ja Anita suundusid pärast kohalejõudmist randa päikest nautima. Marbellas lustisid nad rannapeol ning hiljem läksid turule suveniire ostma.

Veljo sõnul on Anita tore tüdruk, kellega koos reisida täitsa lõbus. «Suhtena häirib, et inimene sätib ennast kaks tundi päevas,» ütles Veljo ja lisas, et naine muretseb mõttetute asjade pärast.

Anita kinnitas, et nad üritavad teineteisega arvestada ja kuna tulid reisile koos, siis lähevad koos.

Veljo meelest virises Anita liiga palju, kuid ta suutis naise paika panna.

Leena ja Taavi

Leenale ja Taavile oli harukordne, et nad said hommikust õhtuni koos olla. Neil olid kaasas ka Leena kaks pisikest last.

Leena sõnul tegeleb Taavi lastega palju ning selle reisiga muutus nendevaheline lähedus veelgi suuremaks. Mees nägi nüüd ka ära, mis tähendab lastega päev läbi tegeleda.

«Laste suhtes on isalikud tunded tekkinud juba. Tüdruk on tark ning poiss tõsine ja musikaalne,» sõnas Taavi. «Leena ise on ka eriline, pole varem kohanud sellist naisterahvast. Sobib minu kapriiside ja jonksudega kokku nagu pusle,» lisas mees.

Paar nautis koos lastega õhtusööki ning hiljem hotellis korraldas Taavi romantilise eine kahele.
Taavi ütles, kujutab nende ühist tulevikku väga pikana ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles