Teele Viira põrutas poistega Roskilde rokifestivalile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari kolmas stuudiovoor; Teele Viira
Eesti otsib superstaari kolmas stuudiovoor; Teele Viira Foto: Jelena Rudi

Teele Viira sõitis koos Marten Kuninga, Karl-Kristjan Kingi, Joosep Järvesaare ja kümne festivali kampaania raames pileti võitnud õnneliku fänniga Taanis toimuvale Roskilde festivalile.


Bedwettersi liider Joosep oli reisist väga elevil. «Roskilde, siit me tuleme! Trip on olnud mega lõbus ja laevareis oli ulme... Kesvamärjuke see lõhnab hea ja segi ajab pea,» edastas noormees oma esimesed emotsioonid alanud seiklusest.

Karl-Kristjan lähenes asjale veidi pragmaatilisemalt ja tunnistas, et pärast pikka reisi näevad eestlased võrreldes leedukate ja lätlastega bussis kõige reipamad välja.

Noormees ootab festivalilt head atmosfääri ja mõnusaid kontserte. « Ootan huviga Kings of Leoni, Arctic Monkeyst, My Chemical Romance’it ja teisi.»


Mehisele seltskonnale vaatama tunneb superstaariks pürginud Teele Viira end senini hästi. «Tunne, nagu teaks neid inimesi juba ammustest aegadest. Huumorisooned klapivad nagu legoklotsid omavahel kokku. And the beat goes on: daa-di-daa-di-dii daa-di-daa-di-daa!!!»


Roskilde muusikafestivali korraldatakse Taanis juba aastast 1971. Sel aastal toimub festival 30.juuni-3.juuli, ent peoplats on telkijatele avatud juba alates 26.juunist. 2011 peaesinejad on Kings of Leon, Arctic Monkeys, Iron Maiden ja teised. Festivalil astub üles üle 180 bändi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles