ERR-i tele- ja raadioprogrammid on otsejälgitavad mobiiltelefonidest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vikerraadio otsesaade
Vikerraadio otsesaade Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Eesti Rahvusringhäälingu kõik tele- ja raadioprogrammid on nüüdsest otsejälgitavad enamuses kaasaegsetes mobiiltelefonides.

ETV, ETV2, Vikerraadio, Raadio 2, Klassikaraadio, Raadio 4 ja Raadio Tallinna vaatamiseks ja kuulamiseks tuleb mobiiltelefoni veebilehitsejas minna aadressile http://m.err.ee , kus on näha otseviidad programmidele. Saated avanevad telefoni meediapleieris ja lisarakendusi vaatamiseks alla tõmbama ei pea.

Kuna veebiülekande ajal toimub suuremahuline andmete allalaadimine, on oluline jälgida, et kasutajal poleks mobiilioperaatoriga sõlmitud paketti, mis on mahupõhine. Vastasel juhul võib otseülekande vaatamine kulukaks muutuda. Wifi-võrgus viibides on programmi vaatamine/kuulamine tasuta.

Teiste hulgas on lahenduse toimimist testitud mobiiltootjate iPhone'i, Nokia, HTC, Samsung ja nutitelefonidega. Otseülekanded toimivad telefonides, mis toetavad h.264 video- ja AAC heliformaati.

ERR-i mobiilsel veebilehel saab lugeda ka uudiseid, vaadata ilmainfot ning järelkuulata raadiosaateid, peatselt tehakse lehel avalikuks ka teleprogrammide arhiiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles