Pippa Middleton käis Andy Murrayle kaasa elamas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pippa Middleton ja Alex Loudon
Pippa Middleton ja Alex Loudon Foto: SCANPIX

Brittide uus lemmik, Cambridge`i hertsoginna Catherine`i õde Pippa Middleton oli eile Wimbledoni tenniseturniiril oma kaasmaalasest tennisisti Andy Murray mängule kaasa elamas.

Pippat saatis tema poiss-sõber Alex Loudon, edastab The Telegraph.

Nendega olid koos ka naise vanemad Carole ja Michael Middleton.

Alates selle aasta aprillis toimunud prints Williami ja ta kihlatu Kate Middletoni laulatusest, on Pippa Middleton olnud meedia piiramisrõngas.

27-aastasest naisest on saanud kuulsus, kuid tema 30-aastane kallim on püüdnud seevastu varju jääda.

Möödunud kuul veetis Pippa Middleton aega Hispaanias Madridis. Seal oli ta koos sõprade ja endise kallima, Northumberlandi hertsogi poja George Percyga.

Selle kuu alguses olid Pippa ja George veelkord koos, jäädes kõmufotograafide kaamerate ette Londonis Queen`s Clubi tenniseturniiril.

Samuti osales Pippa Middleton koos ühe tundmatu mehega Blenheimi triatloni, käivitades spekulatsioonid, et ta elus on jälle uus mees.

Naise sõprade kinnitusel on Pippa ja Alex Loudoni suhe tugeval alusel ning nad ei ole lahku läinud nagu meedias väideti.

Seda kinnitas ka eilne, kui paar saabus Wimbledoni tennist vaatama käsikäes.

Pippa Middleton kandis erkoranži kleiti ja päikeseprille. Ta kaaslane kandis tumesinist ülikonda.

Alex Loudon oli kuni 2007. aastani Inglise kriketikoondise mängija, praegu töötab finantsanalüütikuna.

Šoti päritolu Briti tennisist Andy Murray alistas Wimbledonis veerandfinaalis hispaanlase Feliciano Lopezi 6:3, 6:4, 6:4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles