Venemaa kiirusefännist superstaar Nyusha viibib Lõuna-Eestis ühe ööpäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nyusha
Nyusha Foto: Promofoto

Laupäeval 14. juulil Tartu Laululaval esineva Nyusha Eesti visiidi kavva on lisatud Shell Helix Rally Estonia võistlusprogrammi külastus ja Tartu vaatamisväärsustega tutvumine. 

«Kuna Nyusha on suur kiiruse ja autode fänn, siis oleme plaaninud ta viia kas Rüa või Krüüdneri katsele,» ütles Nyusha kontserdi peakorraldaja Sten-Erik Jantson. «Rüas lennutab trampliin autod 40-meetri kaugusele ja Krüüdneri katse on Leigo järve ilusate maastike taustal - loodame et talle meeldib,» lisas peakorraldaja.

Nyusha saabub Eestisse laupäeva lõuna paiku ja lahkub pühapäeval Moskvasse. Staarile on planeeritud ka Tartu vaatamisväärsustega tutvumine. «Ilmselt ring Toomemäel, ajalooline Jaani kirik, Tartu Ülikooli peahoone ning kui aega jääb siis veel üht-teist,» kommenteeris Sten-Erik Jantson.

Venemaa suurimaid nimesid tänapäevamuusikas esineb soolokontserdiga Tartu Laululaval 14. juulil. Enne teda astub lavale Eesti säravamiad lauljaid Liis Lemsalu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles