Voodist kaduma läinud laps leiti põrandalaudade alt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voodist kaduma läinud laps leiti põrandalaudade alt
Voodist kaduma läinud laps leiti põrandalaudade alt Foto: SCANPIX

USAs Oregonis Woodburnis läks üheaastane tüdruk voodist kaduma.

Lawrence Higgins rääkis politseile, et ta oli koos lastega oma vanematel külas, kirjutab foxnews.com.

Mehe sõnul pani ta Kate`i, ta õe ning venna magama ning läks pärast seda ka ise voodisse.

Lawrence Higgins ärkas järgmisel hommikul kell viis ja läks lapsi kontrollima. Oma suureks üllatuseks märkas ta, et Kate`i voodi oli tühi.

«Kate ei oska veel kõndida, ta ei saanud lihtsalt õhku haihtuda. Saime aru, et laps on majas või siis varastas keegi lapse,» sõnas Kate Higginsi onu Tim Higgins.

Perekond teatas lapse kadumisest politseile.  Korrakaitsjad ja pereliikmed otsisid maja läbi. Lõpuks kell 07.30 kuuldi lapse nuttu ja köhimist. Kate avastati põrandalaudade all olevast tühimikust.  

Politsei võttis sõrgkangi appi ning kiskus põrandalauad üles. Laps ei olnud sinna sattudes vigastada saanud ning temaga oli kõik korras.

Kuidas laps sinna sai, ei ole teada.

Politsei ja sotsiaalametnikud uurisid vanavanemate ja kadunud olnud lapse vanemate majad läbi. Langetati otsus, et need on lastele ohtlikud. Vanemad said käsu maja lastele ohutuks muuta.

Sotsiaaltöötajad võtsid lapsed juhtumi uurimise ajaks enda hoole alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles